SportLED versterkt organisatie

De verhuur van LED-Boarding in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk door SportLED Solution Provider verloopt zo succesvol dat de organisatie  haar managementteam heeft versterkt. Het vernieuwde team gaat onder meer de commerciële taken van de directie overnemen. SportLED verwacht hierdoor de kwaliteit van haar dienstverlening te optimaliseren.

Paul van der Kraan (62) is sinds 1 januari 2016 werkzaam als commercieel adviseur voor SportLED Solution Provider in Nederland. Van der Kraan gaat de contacten onderhouden met alle bestaande relaties van SSP en een uitbreiding van de klantenkring realiseren.
Van der Kraan is binnen de SportLED Groep al aandeelhouder van SportsPlus bv, het marketingbureau voor de Nederlandse voetbalclubs. Van der Kraan heeft een lange historie in het vaderlandse voetbal als algemeen directeur bij Vitesse Arnhem, RBC Roosendaal en FC Den Bosch.

Jörg Ullmann (52) is sinds 1 januari 2016 vice-president van SportLED in Duitsland en daarmee verantwoordelijk voor de activiteiten van SportLED Solution Provider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij neemt de bestaande contacten met de Duitse klanten ter hand en heeft als doel  het marktaandeel van SSP te vergroten.
Ullman was hiervoor vice-president bij UFA Sports (Lagardère Sports Group/ SportFive), waardoor hij betrokken was bij vele voetbalclubs. Ullmann heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sportwereld en heeft leidinggevende posities bekleed bij vooraanstaande ondernemingen als Gatorarde, Bittburger brouwerij en RTLV Televisie.

Ook in België heeft SportLED Solution Provider haar management versterkt. Philippe Verbert heeft ondersteuning gekregen van Lieven Frans . Samen vertegenwoordigen zij SSP in België Frankrijk. Philippe is al vele jaren de steun en toeverlaat van "SportLED Zuid" en heeft zeer ruime ervaring met de verhuur en commercialisering van LED-systemen bij voetbalclubs en andere (sport)organisaties. Lieven vertegenwoordigt de nieuwe generatie bij SportLED, en brengt fris elan gepaard aan kundigheid die de continuiteit naar de toekomst zeker stelt.