PEC Zwolle verlengt samenwerking

PEC Zwolle heeft haar samenwerkingsovereenkomst met SportLED deze week langdurig verlengd. SportLED is trots op het vertrouwen van "de meest sympatieke club van Nederland". PEC Zwolle kiest voor de LED-Boarding van SportLED voornamelijk wegens de kwaliteit en betrouwbaarheid van de services. 

Doordat SportLED de beschikking heeft over een "enorme hoeveelheid LED-systemen" is hun flexibiliteit en hoge servicegraad enorm groot, en zijn er prettige en korte communicatielijnen. PEC Zwolle heeft gekozen om LED-Boarding "bij de bron" te huren, en niet via tussenpersonen.

Gelijk met de verlenging van de samenwerking met SportLED, heeft PEC Zwolle tevens gekozen voor een samenwerking met het jongste sportsmarketingbureau van Nederland SportsPlus. "Het zakelijk voorstel dat Koen in t Veld aan PEC Zwolle presenteerde was dermate interessant, dat we niet lang hoefden na te denken."

De nauwe samenwerking met SportLED, en de ervaring en reputatie verzameld in de Raad van Advies van SportsPlus, geeft PEC Zwolle het volle vertrouwen om de komende jaren voor een aanzienlijk deel van haar inkomsten op SportsPlus te vertrouwen.